|
|
CASER | |||
| Opis | Biały i gładki w środku, zgodny ze standardami FDA oraz BfR XXI Kat.2. Warstwa zewnętrzna również gładka, odporna na ścieranie, tłuszcze zwierzęce i roślinne, ozon oraz warunki atmosferyczne. Zastosowanie: produkty spożywcze pochodzenia zwierzęcego i roślinnego, owoce, napoje; do gorącej wody - dla serwisów dbających o czystość w zakładach spożywczych. | |||
| Zastosowania | - gorąca woda 100° C - soki - substancje spożywcze | |||
| Konstrukcja węża | - wąż z gumy | |||
| Warstwa wew. | kolor | - biały | ||
| technologia | - gładka | |||
| Wzmocnienie | rodzaj | - tłoczny | ||
| technologia | - oplot syntetyczny | |||
| Warstwa zew. | kolor | - niebieski | ||
| rodzaj materiału | - guma syntetyczna | |||
| technologia | - gładka | |||
| temp. min. | -30°C | |||
| temp. max. | 100°C | |||
| Certyfikaty i dopuszczenia | 1) FDA 2) BfR XXI kat. 2 | |||
| Index | Średnica wew. (mm) |
Średnica zew. (mm) |
Ciśnienie robocze (bar) |
Ciśnienie rozrywające (bar) |
Standard. długość rolki (m) |
Ciężar (kg/m) |
| Caser-13 | 13 | 23 | 15 | 45 | 50 | 0.35 |
| Caser-16 | 16 | 26 | 15 | 45 | 50 | 0.42 |
| Caser-19 | 19 | 31 | 15 | 45 | 50 | 0.53 |
| Caser-25 | 25 | 36 | 15 | 45 | 50 | 0.65 |