|
|
DAIRY HT | |||
| Opis | Gładki wąż ssawno tłoczny przeznaczony do przesyłania mediów spożywczych, w wysokich temperaturach. | |||
| Zastosowania | - homogenizatory - substancje spożywcze | |||
| Konstrukcja węża | - wąż silikonowy | |||
| Materiał | kolor | - naturalny | ||
| rodzaj materiału | - guma silikonowa | |||
| Wzmocnienie | rodzaj | - ssawno-tłoczny | ||
| technologia | - spirala ze stali AISI 316L - tkanina poliestrowa | |||
| temp. min. | -40°C | |||
| temp. max. | 180°C | |||
| Czyszczenie/Sterylizacja | Uwagi | Czyszczenie i sterylizacja mogą być dokonywane przy użyciu metod CIP, SIP. | ||
| Certyfikaty i dopuszczenia | Zgodny z FDA i WRC. | |||
| Inne | Wąż może być dostarczony w postaci gotowych przewodów z zaprasowanymi końcówkami o maksymalnej długości 4 metry. Na specjalne zamówienie możliwa jest dostawa węża z innym kolorem warstwy zewnętrznej. Wąż może krótkotrwale przewodzić produkt o temperaturze 200°C. | |||
| Index | Średnica wew. (mm) |
Średnica zew. (mm) |
Ciśnienie robocze (bar) |
Mini. promień zagięcia (mm) |
| DAIRY HT-013 | 12.7 | 21.7 | 10 | 45 |
| DAIRY HT-019 | 19 | 28 | 10 | 50 |
| DAIRY HT-025 | 25.4 | 36 | 10 | 65 |
| DAIRY HT-032 | 32 | 42.6 | 10 | 87 |
| DAIRY HT-038 | 38 | 48.6 | 10 | 110 |
| DAIRY HT-051 | 51 | 63.4 | 10 | 170 |
| DAIRY HT-063 | 63.5 | 75.9 | 10 | 275 |
| DAIRY HT-076 | 76 | 88.4 | 10 | 400 |
| DAIRY HT-102 | 102 | 116.2 | 10 | 700 |
| DAIRY HT-127 | 127 | 141.2 | 10 | 1275 |
| DAIRY HT-152 | 152 | 166.2 | 10 |